Οι συμβουλές της «L’ Equipe» στον Ζαρντίμ

Ο σύνδεσμος των Γάλλων ποδοσφαιριστών σνόμπαρε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ όσον αφορά τους υποψηφίους για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς και η ιστοσελίδα της «L' Equipe», του δίνει συμβουλές για να βελτιώσει το προφίλ του και να κερδίσει το βραβείο του χρόνου!

Ο σύνδεσμος των Γάλλων ποδοσφαιριστών σνόμπαρε τον Λεονάρντο Ζαρντίμ όσον αφορά τους υποψηφίους για τον καλύτερο προπονητή της χρονιάς και η ιστοσελίδα της «L’ Equipe», του δίνει συμβουλές για να βελτιώσει το προφίλ του και να κερδίσει το βραβείο του χρόνου!

Ο τεχνικός της Μονακό και πρώην του Ολυμπιακού, δεν είναι καν στην πρώτη τετράδα των υποψηφίων, παρ’ όλο που έφτασε με την ομάδα του στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αυτό δεν οφείλεται τόσο πολύ στη δουλειά του αλλά στο προφίλ του, με τους Γάλλους να του δίνουν συμβουλές για το πώς να το βελτιώσει!

Αρχικά, το δημοσίευμα τον συμβουλεύει να προσλάβει έναν μεταφραστή, καθώς η προφορά του στα γαλλικά αποτελεί αντικείμενο χλευασμού στη χώρα, με τη γλώσσα που μιλάει να χαρακτηρίζεται «frantugais», δηλαδή κάτι ανάμεσα σε γαλλικά και πορτογαλικά!

Επίσης, η «L’ Equipe» τονίζει πως πρέπει να…γαλλοποιήσει το όνομά του για να έχει περισσότερες ελπίδες να κερδίσει το βραβείο. Έτσι, αν μετονομαζόταν σε…Λεονάρ Ζαρντίμ, ίσως κέρδιζε περισσότερο τον σεβασμό των Γάλλων ποδοσφαιριστών.

Η ιστοσελίδα του ζητάει επίσης να χαμογελά περισσότερο, αν και σύμφωνα με δηλώσεις του πρώην παίκτη του στον Ολυμπιακό Ραφίκ Τζιμπούρ, δεν είναι τόσο χαμηλών τόνων όσο φαίνεται: «Αυτό είναι το πρόσωπο που βγάζει προς τον έξω κόσμο, αλλά ο Ζαρντίμ δεν είναι έτσι. Είναι καλός τύπος και έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες. Είναι cool και φιλικός. Η αγαπημένη του φράση ήταν πάντα ”fodes, caralho” (σ.σ.: πορτογαλική βρισιά), Την έλεγε συνέχεια και είχε πλάκα»!

Επίσης, πάντα σύμφωνα με τους Γάλλους, στον Ζαρντίμ θα έκανε καλό αν …τσακωνόταν και γκρίνιαζε περισσότερο δημοσίως και αν αποκτούσε ένα «σήμα κατατεθέν», όπως τα κοστούμια του Γκουαρντιόλα ή ο λογαριασμός Twitter του Αλέγκρι.

«Αν επένδυε σε ένα πολυτελές αυτοκίνητο, ένα ακριβό ρολόι ή πήγαινε σε ακριβά εστιατόρια, θα κέρδιζε αυτόματα τον σεβασμό», καταλήγει το δημοσίευμα, άκρως ειρωνικό για τις επιλογές των Γάλλων παικτών…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.