Ιμπραΐμοβιτς: «Μου αρέσει το πρωτάθλημα»

Ικανοποιημένος με το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον γαλλικό Τύπο.

Ικανοποιημένος με το επίπεδο του γαλλικού πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον γαλλικό Τύπο. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε πως δεν ευσταθούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, που τον θέλουν να είναι απογοητευμένος από κάποιες καταστάσεις στη Γαλλία.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: «Στην Παρί Σεν Ζερμέν έχουμε αρκετά θετικά αποτελέσματα και το γεγονός πως σκοράρω με κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Πιστεύω πως έχω κάνει μία καλή αρχή αν και δεν είμαι ακόμη 100% έτοιμος, αφού έχασα την καλοκαιρινή προετοιμασία. Παίζω κάθε τρεις μέρες χάρη στην αποβολή μου θα έχω χρόνο να ξεκουραστώ, όμως στη συνέχεια θα ανεβάσω την απόδοσή μου».

Επίσης, ο Σουηδός επιθετικός συμπλήρωσε: «Στην Ιταλία το ποδόσφαιρο εμπεριέχει πιο πολύ τακτική, όμως στη Γαλλία παίζει πιο σημαντικό ρόλο η δύναμη. Κάθε παιχνίδι στο γαλλικό πρωτάθλημα μου δίνει την εντύπωση πως όλοι είναι το ίδιο και ,ίσως, πιο δυνατοί από εμένα. Δεν σταματάνε να τρέχουν».

Τέλος, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Πρόκειται για μία μεγάλη πόλη και δεν ήταν εύκολο για εμένα και την οικογένειά μου να βρούμε ένα σπίτι. Ωστόσο, πλέον έχουμε ένα μέρος που μας αρέσει και έχουμε αρχίσει να το συνηθίζουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.