Τα έμπλεξε ο Ιμπραΐμοβιτς

«Φωτιές» άναψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το τέλος της αναμέτρηση με τη Λιόν, για το γαλλικό Λιγκ Καπ.

«Φωτιές» άναψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μετά το τέλος της αναμέτρηση με τη Λιόν, για το γαλλικό Λιγκ Καπ. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε μετά τη νίκη 2-0 της ομάδας του, πως αυτό ίσως είναι ο τελευταίο του ματς με την φανέλα της γαλλικής ομάδας, με τη διοίκηση να σπεύδει να διαψεύσει τα λεγόμενά του, λίγες ώρες αργότερα. Ενδιαφέρον για τον έμπειρο επιθετικό έχει εκδηλώσει η Μίλαν, ενώ και Γαλατάσαραϊ φέρεται έτοιμη να κινηθεί για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτό με την Λιόν μπορεί να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με την Παρί. Αυτή η βδομάδα θα υπάρξει μία απόφαση πολύ σημαντική για το μέλλον μου».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της γαλλικής ομάδας τονίζει: «Ο Ίμπρα δεν είπε ποτέ ότι αυτό θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Μένει εδώ στην Παρί με μεγάλους στόχους, όπως είπε αρκετές φορές στις ΗΠΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.