Αντσελότι: «Το μυαλό μας στη Μπαστιά»

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μπαστία στρέφεται η προσοχή του Κάρλο Αντσελότι.

Στην αναμέτρηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Μπαστία στρέφεται η προσοχή του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος με τη νίκη 4-1 επί της Ντιναμό Κιέβου, στην πρεμιέρα του Champions League.

Αρχικά, ο Ιταλός τεχνικός τόνισε για τη νίκη της ομάδας του: «Ναι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην πρεμιέρα του Champions League. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Φάνηκε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το καλύτερο ματς από την ημέρα που ήρθα, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρχίσει με αυτό τον τρόπο. Ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς».

Στην συνέχεια, ο Αντσελότι τόνισε για το αν η ομάδα του μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο: «Μετά τον αγώνα με την Λιλ και εκείνο με την Τουλούζ, καταφέραμε να βρούμε μία ισορροπία. Οι επιθετικοί μας συνδυάστηκαν πολύ καλά. Το κλειδί, όμως, στο παιχνίδι μας ήταν ο Ζερεμί Μενέζ. Επίσης, ο Σαντόμ, ο Βεράτι και ο Ματουιντί έκαναν πολύ δουλειά στην άμυνα και την επίθεση. Είναι λίγο άπειροι, αλλά έδειξαν τις πραγματικές τους ικανότητες για 90 λεπτά».

Τέλος, ο Αντσελότι τόνισε πως η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στο ματς με τη Μπαστιά: «Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον πρώτο μας στόχο που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Απομένουν ακόμα πέντε αγώνες, ξεκινήσαμε καλά, πήραμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπαστία το Σάββατο. Είναι ανώφελο να κοιτάμε μακριά, επειδή παίζουμε με την Πόρτο και δεν θα είναι εύκολο αυτό το ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.