Αγιού: «Προσαρμόζεται ο Μπάρτον»

Σίγουρος πως ο Τζόι Μπάρτον θα βοηθήσει την εφετινή προσπάθεια της Μαρσέιγ, εμφανίζεται ο Αντρέ Αγιού.

Σίγουρος πως ο Τζόι Μπάρτον θα βοηθήσει την εφετινή προσπάθεια της Μαρσέιγ, εμφανίζεται ο Αντρέ Αγιού. Ο επιθετικός των Μασσαλών τόνισε πως ο πρώην παίκτης της ΚΠΡ έχει αρχίσει και προσαρμόζεται στη γαλλική ομάδα, ενώ ετοιμάζεται και για το ντεμπούτο του στο ματς κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, για την πρεμιέρα του Europa League.

Αρχικά, ο Αγιού δήλωσε: «Όταν έφτασε ο Τζόι στην ομάδα υπήρχε σε όλους ένα καλό προαίσθημα. Όσο περνάει ο καιρός αισθάνεται καλύτερα, δουλεύει πάρα πολύ. Δεν έχει κάνει προετοιμασία, πρέπει να έχουμε υπομονή μαζί του. Ακόμη είναι τιμωρημένος για κάποιους αγώνες και επομένως δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά από αυτόν το πρώτο διάστημα. Γίνεται ολοένα και πιο δυνατός σε φυσική κατάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύτιμος για το σύλλογο. Είναι ποδοσφαιριστής με χαρακτήρα και ελπίζω να το μεταφέρει αυτό και στην υπόλοιπη ομάδα».

Στην συνέχεια, ο επιθετικός της Μαρσέιγ συμπλήρωσε για την έως τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Οφείλουμε να διατηρήσουμε αυτό το μομέντουμ αλλά ξέρω ότι είναι δύσκολο μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα με τη Νανσί και ελπίζω να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Σκεφτόμαστε μόνο το προσεχές παιχνίδι, αυτό κόντρα στη Νανσί είναι όπως ένα άλλο. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί αλλά και να παραμείνουμε ήρεμοι ,ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας και να φτάσουμε στη νίκη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.