Ντι Μαρία: «Μου αρέσει που θα επιστρέψει»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία υπογράμμισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έστω και σαν αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Άνχελ Ντι Μαρία υπογράμμισε πως θα ήθελε να επιστρέψει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», έστω και σαν αντίπαλος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως δε γνωρίζει το πώς θα τον υποδεχτούν οι φίλαθλοι της «Βασίλισσας» της Ευρώπης. Επίσης, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Λιονέλ Μέσι.

Χαρακτηριστικά, ο Ντι Μαρία υπογράμμισε: «Ναι θα ήταν ωραίο να επιστρέψω στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Όταν έμαθα ότι θα πάρω μεταγραφή στην Παρί ήμουν σίγουρός πως με κάποιον τρόπο θα ερχόμουν αντιμέτωπος με την Ρεάλ. Το είπα στη γυναίκα μου. Δεν ξέρω πως θα με αντιμετωπίσουν οι οπαδοί της ομάδας αλλά εγώ ξέρω ότι μαζί κατακτήσαμε το δέκατο».

Στη συνέχεια, ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής δήλωσε για τον Λιονέλ Μέσι: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τον Λέο. Το μόνο που θέλω να πω αφήνοντας εκτός τις ομάδες και τους τίτλους είναι ότι είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος και ένας θαυμάσιος φίλος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.