Ντι Μαρία: «Προτεραιότητα είχε πάντα η Ρεάλ»

Στην επιθυμία του που τελικά δεν έγινε πραγματικότητα αναφέρθηκε ο Ανχελ Ντι Μαρία, υποστηρίζοντας ότι από τη στιγμή που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να παραμείνει εκεί.

Στην επιθυμία του που τελικά δεν έγινε πραγματικότητα αναφέρθηκε ο Ανχελ Ντι Μαρία, υποστηρίζοντας ότι από τη στιγμή που πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήθελε να παραμείνει εκεί.
 
Ο Αργεντινός επιθετικός ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Μπερναμπέου για πρώτη φορά από τότε που έφυγε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2014, εν όψει της αναμέτρησης της Παρί Σεν Ζερμέν με τους Μαδριλένους.
 
«Πρόθεσή μου ήταν να μείνω για πάντα στη Ρεάλ. Δεν ξέρω πώς συνέβη τελικά και έφυγα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είχα όμως το πιο θερμό χειροκρότημα στο αντίο και είμαι ήρεμος για ό,τι συνέβη», επέμεινε μιλώντας στη «Marca».
 
«Πάντα καταλόγιζαν σε μένα την επιθυμία της αποχώρησης, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Το μόνο που ζήτησα ήταν δίκαιη μεταχείριση. Υπάρχουν πράγματα που θεωρώ πολύ σημαντικά και δεν έχουν σχέση με τα χρήματα. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα. Επίσης, δεν είχα ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ», πρόσθεσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.