Στη «μάχη» για Αζάρ και η Τσέλσι

Στη διεκδίκηση του Εντέν Αζάρ μπήκε τις τελευταίες ημέρες ο Εντέν Αζάρ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στον γαλλικό Τύπο.

Στη διεκδίκηση του Εντέν Αζάρ μπήκε τις τελευταίες ημέρες ο Εντέν Αζάρ, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στον γαλλικό Τύπο. Οι Λονδρέζοι έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Βέλγου ποδοσφαιριστή της Λιλ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και των ομάδων του Μάντσεστερ.

Αρχικά, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε για το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων: «Ο ατζέντης μου συναντήθηκε με τις ομάδες του Μάντσεστερ και με την Τσέλσι. Οι προσφορές και των τριών είναι πολύ καλές και πρόκειται για σπουδαίους συλλόγους. Προς το παρόν, όμως, δεν ξέρω τι θα αποφασίσω. Τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Μέχρι να υπογράψω, δε θα δηλώσω δημόσια το πού θα πάω».

Στην συνέχεια, ο Αζάρ συμπλήρωσε: «Η Τσέλσι σε κάνει να το ξανασκεφτείς. Κέρδισε το Champions League και θα παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον επόμενο χρόνο. Η Τσέλσι έχει εκπληκτικούς παίκτες. Εγώ πάντα έλεγα πως θέλω να είμαι ανάμεσα σε αυτούς που χρησιμοποιεί ο προπονητής. Νομίζω πως σε αυτήν την ομάδα υπάρχει πιθανότητα να βρω μία θέση στο γήπεδο».

Τέλος, ο Βέλγος επιθετικός υπογράμμισε: «Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, αλλά και αυτό θα γίνει σύντομα. Αρχικά θέλω να συμμετάσχω στην εθνική ομάδα και έπειτα να πάω διακοπές, οι οποίες θα μου κάνουν πολύ καλό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.