Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονπελιέ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο μεγάλο ντέρμπι της Λιγκ 1, με τους Παριζιάνους να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και το +1 από την αντίπαλό τους μετά από 24 αγωνιστικές.

Παρί Σεν Ζερμέν και Μονπελιέ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2 στο μεγάλο ντέρμπι της Λιγκ 1, με τους Παριζιάνους να παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας και το +1 από την αντίπαλό τους μετά από 24 αγωνιστικές. Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και η απόδοση των δύο ομάδων αντίστοιχη της συνολικής τους εικόνας στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41′ με έναν “κεραυνό” από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Άλεξ, αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1, καθώς η Μονπελιέ ισοφάρισε με τον Μπελάντα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Όπως και στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και στο δεύτερο σημειώθηκαν άλλα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή με κεφαλιά του Ουτάκα στο 82′ και “αγκάλιασαν” τη νίκη που θα τους έστελνε στην κορυφή, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε για πολύ. Ο Οαρό με κοντινό σουτ στο 88′ έφερε το ματς στα ίσα για την Παρί, που γλίτωσε τουλάχιστον τα χειρότερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.