Μονπελιέ – Νιμ 0-1 : Το δάγκωμα του «κροκόδειλου»! (hls)

Με γκολ του Ριπάρτ στο 84΄η Νιμ νίκησε με 1-0 την Μονπελιέ στο τοπικό ντέρμπι της Νοτιοδυτικής Γαλλίας. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας επιτυχία των "κροκόδειλων¨στο φετινό πρωτάθλημα

Η Νίμ νίκησε στο τοπικό ντέρμπι της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ως φιλοξενούμενη της Μονπελιέ μετά από 28 χρόνια κι αυτό το κατάφερε μάλλον δίκαια καθώς διαχειρίστηκε με αποτελεσματικό τρόπο τον αγώνα «χτυπώνας» ή μάλλον… «δαγκώνοντας» – λαμβάνοντας υπόψη και το παρατσούκλι της «κροκόδειλοι – με γκολ του Ριπάρτ στο 84ο λεπτό!
Απέναντι σε μια ομάδα που προέρχονταν από τρεις διαδοχικές εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, η Νιμ αντιπαρέθεσε μια ουσιαστική ανασταλτική τακτική με πίεση σε μεγάλο μέρος του γηπέδου κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να «μπλοκάρουν» δημιουργικά σχεδόν σε όλο του πρώτο ημίχρονο!
Στην επανάληψη ο προπονητής Ντε Ζακαριάν ανέβασε περισσότερο τις γραμμές και η Μονπελιέ εμφάνισε μια εικόνα περισσότερο πιεστική όμως και πάλι δεν ομάδα του δεν βρήκε ουσία!
Στα τελευταία λεπτά η Μονπελιέ θέλησε να βάλει ρίσκο στο παιχνίδι της και στους πιο ανοιχτούς χώρους η Νιμ βρήκε το πολύτιμο γκολ.
Στο 84’ από τακουνάκι του Ρου στον Φεχάτ κι ωραία κάθετη μπαλιά του Αλγερινού προς τον Ριπάρτ ο οποίος κινούμενος αστραπιαία στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων πλάσαρε αποτελεσματικά!

Η Νιμ με αυτό το 0-1 πανηγύρισε την πρώτη της φετινή εκτός έδρας νίκη σε ένα γήπεδο που ιστορικά για την μεγάλη κατηγορία του Γαλλικού ποδοσφαίρου το είχε πετύχει το Μάρτιο του 1992, ένα χρόνο ακριβώς πριν γεννηθεί  σκόρερ της αποψινής αναμέτρησης!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.