Δεν σηκώνει κεφάλι η Τουλούζ, “φρέναρε” η Μαρσέιγ (videos)

Με τον Κουλούρη να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο, η Τουλούζ δεν απέφυγε την όγδοη διαδοχική ήττα της, αυτή τη φορά εντός έδρας με 1-0 από τη Ρενς, ενώ οι Φωκαείς έμειναν στο 1-1 εκτός έδρας με τη Μετς.

Η Ρενς, από την οποία απουσίασε ο τραυματίας Δώνης, κατάφερε να περάσει με 1-0 από την έδρα της Τουλούζ, επιτείνοντας την κρίση στους «Βιολέ», αφού μετρούν 8 σερί ήττες, ισοφαρίζοντας το αρνητικό ρεκόρ συλλόγου.

Η Τουλούζ επιβεβαίωσε αρκετά νωρίς στο παιχνίδι τους αριθμούς, καθώς μαζί με τη Σαουθάμπτον είναι οι ομάδες που έχουν δεχθεί τα περισσότερα γκολ στα 5 μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στο 9′ ο Ροχέλ έκανε μέγα λάθος, ο Ουντέν πήρε την μπάλα και νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ρενέ για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, αλλά δίχως τον τραυματία Γκραντέλ το δημιουργικό φίλτρο τους είναι πεσμένο, το βάρος έπεσε στον Ντοσεβί, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, είχαν ευκαιρίες με τους Σανογκό και Κονέ, δίχως όμως να βρουν το γκολ της ισοφάρισης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του Κομπουαρέ, η Τουλούζ δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική, τη μεγάλη ευκαιρία την είχε η Ρενς στο 60′ με κεφαλιά του Ντισασί. 

Οι «Ρεμούα» έφτασαν τους 27 βαθμούς, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο, ενώ οι «Βιολέ» παρέμειναν ουραγοί με 12 βαθμούς.

Διαιτητής: Κλεμόν Τουρπέν
Κίτρινες κάρτες: 29’ Ρομαό, 79’ Σαβαλερέν
Κόκκινες κάρτες: –

Τουλούζ (4-3-3): Ρενέ, Μορεϊρά, Αμιάν, Ροχέλ, Σιλά, Κονέ, Σανγκαρέ, Μπουαγκάρ (66’ Κουλούρης), Ντοσεβί (82’ Ενγκουμού), Σαΐντ (70’ Μακενγκό), Σανόγκο

Προπονητής: Αντουάν Κομπουαρέ

Ρενς (4-2-3-1): Ράικοβιτς, Φοκέ, Ντισασί, Αμπντελχαμίντ, Καμαρά, Σαβαλερέν, Ρομαό, Ουντέν, Ντενγκομέ (71’ Ντούμπια), Καφαρό (83’ Σισοκό), Ντιά (43’ Σουκ)

Προπονητής: Νταβίντ Γκιόν

Στη Λωραίνη η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί της (είχε 6 διαδοχικές νίκες), η Μετς προηγήθηκε στο 40’ με τον Ενγκέτ, στο 52’ ο Ντιαλό δεν μπόρεσε να διευρύνει το προβάδισμα των γηπεδούχων, αφού ο Πελέ απέκρουσε το πέναλτί του για να έρθει στο 70’ ο Ράντονιτς να διαμορφώσει το τελικό 1-1. 

Στη Μετς σταμάτησε το ”τρένο” από τη Μασσαλία

Στην αναμέτρηση με την οποία εκκίνησε η αγωνιστική, η Λιλ επικράτησε εντός έδρας με 2-1 της Μονπελιέ χάρη στο πρώτο γκολ του Ρενάτο Σάντσες με τη φανέλα των «Λιλουά» και με την τέταρτη διαδοχική νίκη της βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Με Σάντσες η νίκη της Λιλ!

18η αγωνιστική Ligue 1

Παρασκευή 13/12

Λιλ-Μονπελιέ 2-1

Σάββατο 14/12

Μετς-Μαρσέιγ 1-1
Νιμ-Ναντ 0-1
Ανζέ-Μονακό 0-0
Τουλούζ-Ρενς 0-1
Αμιέν-Ντιζόν 1-1
Μπρεστ-Νις 0-0

Κυριακή 15/12

Μπορντό-Στρασμπούρ 
Λιόν-Ρεν
Σεν Ετιέν-Παρί Σεν Ζερμέν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.