Τα γκολ της 15ης αγωνιστικής της Ligue 1 (videos)

Η Μπορντό έφτασε πολύ κοντά για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν σε δεύτερη διαδοχική νίκη, ωστόσο η Ρενς ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

“Χρυσή” ευκαιρία να αυξήσει τη συγκομιδή της έχασε η Μπορντό, η οποία είχε στα χέρια της την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο την Ρενς, αλλά ο σύλλογος της Καμπανίας είχε τον τελευταίο λόγο για το τελικό 1-1. 

Οι “Ρεμουά” μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση στον αγωνιστικό, περιορίζοντας τους “Γιρονδίνους” σε παθητικό ρόλο, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τον Ντιά στο 13′ και στο 24′, με την ομάδα του Πάουλο Σόουζα να βρίσκει το γκολ στη μοναδική προσπάθειά της προς την εστία. Στο 27′ ο Ντούμπια είδε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας των γηπεδούχων, ο Τσουαμενί πάτησε περιοχή, ο Ματζά -είχε να σκοράρει απο τον Αύγουστο- με περίφημο τακουνάκι άνοιξε το σκορ για την Μπορντό.

Οι γηπεδούχοι, μπορεί να μην είχαν τη δημιουργικότητα του πρώτου μέρους όμως και πάλι ήταν πιο απειλητικοί, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Ρομαό στο 48′ και τον Καμαρά στο 68′. Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αποβλήθηκε στο 72′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο το σύνολο του Σόουζα ήταν παθητικό και πίστεψε πως το 0-1 ήταν αρκετό. Οι “Ρεμουά” το πίστεψαν και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων βρήκαν το γκολ ισοφάρισης με τον Ντιά, ύστερα από σέντρα του Σουκ.

Διαιτητής: Ζερόμ Μπριζάρ
Κίτρινες κάρτες: 69′ Ρομαό 
Κόκκινες κάρτες: 72′ Ρομαό

Ρενς (4-2-3-1): Ράικοβιτς, Φοκέ, Ντισασί, Αμπντελχαμίντ, Καμαρά, Ρομαό (αρχ.), Σαβαλερέν, Δώνης (71′ Ουντέν), Εμπουκού (62′ Ντινγκομέ), Ντούμπια (82′ Σουκ), Ντιά

Προπονητής: Νταβίντ Γκιόν

Μπορντό (3-4-3): Κοστίλ (αρχ.), Μεσέ (80′ Γιοβάνοβιτς), Κοσιελνί, Πάμπλο, Καλού (62′ Σαμπαλί), Οτάβιο, Τσουαμενί, Μπενίτο, Ντε Πρεβίλ, Αντλί (84 ‘ Αΐτ Μπενάσερ) Μάτζα

Προπονητής: Πάουλο Σόουζα

Video url: http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_REIMS_BORDEAUX_301119.mp4

Στην αναμέτρηση με την οποία εκκίνησε η 15η αγωνιστική, η Μαρσέιγ πέτυχε την τέταρτη διαδοχική νίκη της, μολονότι η Μπρεστ δοκίμασε τις αντοχές των Μασσαλών. Ο Σαρ άνοιξε το σκορ στο 56’ για τους «Φωκαείς», οι «Μπρεστουά» ισοφάρισαν στο 88’ με τον Καρντονά, ωστόσο το σύνολο του Βίλας-Μπόας πήρε το πολύτιμο τρίποντο αφού στην επόμενη φάση ο Ράντονιτς βρήκε δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική, παραμένοντας στη δεύτερη θέση πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Video url: http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/MARSEILLE_BREST_291119.mp4

Ligue 1 15η αγωνιστική

Παρασκευή 29/11
Μαρσέιγ-Μπρεστ 2-1

Σάββατο 30/11
Στρασμπούρ-Λιόν 1-2
Ρενς-Μπορντό 1-1
Νιμ-Μετς 1-1
Μονπελιέ-Αμιέν 4-2
Λιλ-Ντιζόν 1-0
Νις-Ανζέ 3-1

Κυριακή 1/12
Ναντ-Τουλούζ 16:00
Ρεν-Σεντ Ετιέν 18:00
Μονακό-Παρί Σεν Ζερμέν 22:00
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.