Η Ανζέ “φρέναρε” το Στρασβούργο (video)

Το Στρασβούργο μπήκε αποφασισμένο να πετύχει την πέμπτη σερί νίκη του στη Ligue 1, ωστόσο η Ανζέ είχε διαφορετική άποψη κι έφυγε με τη νίκη με 2-1 από το "Μενό".

Ο τερματοφύλακας της Ανζέ Λουντοβίκ Μπιτέλ έκοψε από την αρχή τον αέρα επιθετικότητας που ανέπτυξε το Στρασβούργο ωθούμενο από τον κόσμο του στο “Μενό” ενώ ο Κανγκά ήταν εκείνος που με κυνισμό έστελνε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάθε φορά που έπεφτε μπροστά του. 

Κόντρα στη ροή του ματς κι ενώ ο Μπιτέλ είχε σταματήσει δύο φορές το Μοτχίμπα και μία τον Αζόρκ, ο Κανγκά έβαλε μπροστά στο σκορ την Ανζέ. Το γήπεδο “πάγωσε”, μαζί και η ομάδα του Λορέ που δεν έβγαλε αντίδραση μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. 

Παρότι οι γηπεδούχοι άρχισαν με ένταση το δεύτερο μέρος αναζητώντας το τέρμα της ισοφάρισης, σε αντεπίθεση που άρχισε από απομάκρυνση του Μπιτέλ, ο Κανγκά πέτυχε στο 85ο λεπτό το 2-0 για την Ανζέ. Οι φιλοξενούμενοι λειτούργησαν εξαιρετικά στην άμυνα, με το Στρασβούργο να βρίσκει αργά στο ματς γκολ, με τον Πρίτσιτς να σκοράρει στο πρώτο ματς μετά την επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα από την Ισπανία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.