Ήθελε αλλά δεν μπορούσε η Παρί!

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρ' όλο που ήταν ανώτερη από τη Μονακό δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πριγκιπάτο με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρ’ όλο που ήταν ανώτερη από τη Μονακό δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη που θα την έφερνε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Πριγκιπάτο με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.


Η ομάδα του Λοράν Μπλαν ήταν ένα επίπεδο ταχύτερη από τους Μονεγάσκους αλλά καμία από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της δεν μπόρεσε να καταλήξει στα δίχτυα του Σούμπασιτς.


Η επιθετική τριάδα των Παριζιάνων, Παστόρε, Καβάνι και Λαβέτσι, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά δεν είχε το καθαρό μυαλό και την τύχη με το μέρος της για να μπορέσει να πετύχει ένα τέρμα. Έτσι, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη φορά που παιχνίδι μεταξύ των δύο συγκεκριμένων ομάδων έληξε χωρίς νικητή.


Έτσι, η Λυών ευνοήθηκε από αυτό το αποτέλεσμα καθώς παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ η Παρί έμεινε στη δεύτερη θέση με 53 βαθμούς και η Μονακό στην τέταρτη με 44.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.