Φουρνιέ: «Σπαταλάμε τις ευκαιρίες»

Ο Ιμπέρ Φουρνιέ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα 2-1 της Λιόν από τη Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα και τόνισε πως η ομάδα του σπαταλάει ευκαιρίες.

Ο Ιμπέρ Φουρνιέ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα 2-1 της Λιόν από τη Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα και τόνισε πως η ομάδα του σπαταλάει ευκαιρίες. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «λιονέ» υπογράμμισε πως οι παίκτες του θα έπρεπε να εκμεταλλεύονται τα «στραβοπατήματα» των αντίπαλων ομάδων για τον εφετινό τίτλο, προκειμένου να αυξήσουν τη διαφορά τους στη βαθμολογία. Επίσης, ο Φουρνιέ αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα για τη Λιόν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Αρχικά, ο τεχνικός της Λιόν τόνισε: «Η εξαιρετική μας πορεία έφτασε στο τέλος της και ελπίζω πως θα είμαστε σε θέση, να πραγματοποιήσουμε μια ακόμα. Είμαι θυμωμένος γιατί κάθε φορά, που μας δίνεται η ευκαιρία να αυξήσουμε τη διαφορά μας, από τις υπόλοιπες ομάδες, δεν τα καταφέρνουμε. Ελπίζω πως δε θα το επαναλάβουμε αυτό τις επόμενες εβδομάδες».


Στη συνέχεια, ο Φουρνιέ συμπλήρωσε: «Είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Η συμπεριφορά ορισμένων παικτών, με απογοήτευσε. Δεν προσαρμοστήκαμε στην αλλαγή του συστήματος, που έκανε ο αντίπαλος και σε αυτό ευθύνεται η ήττα μας. Η πρώτη τους ευκαιρία μας προβλημάτισε, όμως μετά μας «σκότωσαν» με δυο γκολ μέσα σε τέσσερα λεπτά. Δε μπορέσαμε να επανέλθουμε μετά από αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.