Το «ναυάγιο» της μεταγραφής ίσως του έσωσε τη ζωή!

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Φίλιπ Χόζινερ τον περασμένο Ιανουάριο από τη Ρεν στην Κολονία μπορεί κάλλιστα και να του έσωσε τη ζωή!

Το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Φίλιπ Χόζινερ τον περασμένο Ιανουάριο από τη Ρεν στην Κολονία μπορεί κάλλιστα και να του έσωσε τη ζωή!


Η μετακίνηση του 25χρονου Αυστριακού διεθνούς είχε ναυαγήσει μυστηριωδώς, καθώς ο παίκτης δεν είχε περάσει τα ιατρικά τεστ και σήμερα ο ίδιος αποκάλυψε τον λόγο: κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων, η Κολονία ανακάλυψε έναν όγκο στο αριστερό νεφρό του ποδοσφαιριστή! Έτσι, μπορεί η ομάδα της Μπουντεσλίγκα να μην προχώρησε στη μεταγραφή, αλλά ο παίκτης – που δεν είχε αντιληφθεί το πρόβλημα – προχώρησε σε πλήρη αφαίρεση νεφρού σε κλινική της Βιέννης και βλέπει ξανά επιστροφή στα γήπεδα.


«Επέστρεψα στη Βιέννη και έκανα επέμβαση την προηγούμενη εβδομάδα. Όλα πήγαν καλά, αλλά το αριστερό μου νεφρό έπρεπε να αφαιρεθεί. Από τη στιγμή που το άλλο μου νεφρό είναι 100% υγιές, δεν θα επηρεαστεί καριέρα μου και θα επιστρέψω σε μερικούς μήνες», είπε ο παίκτης, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.