Το μπλόκο του Στρασβούργου (video)

Η Λιόν προηγήθηκε με 2-0, αλλά το Στρασβούργο χρειάστηκε μόλις 143 δευτερόλεπτα για να φτάσει στην ισοφάριση και το τελικό 2-2

Με τη σκέψη στην αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (13/3) ο Μπρούνο Ζενεσιό κράτησε στον πάγκο τους Φεκίρ, Ντομπελέ, Τραορέ, Ντεπάι αλλά η ομάδα του εκμεταλλευόμενη το λάθος του Κονέ άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Στρασβούργο. 

Ντιόπ, Ντεμπελέ, Μεντί και Κορνέ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Σελς και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να μένουν σε απόσταση βολής. 

Ο Κονέ υπέπεσε σε πέναλτι μαρκάροντας τον Αουάρ, στην αρχή του δεύτερου μέρους, ο Ντεμπελέ που ανέλαβε την εκτέλεση πέτυχε το ενδέκατο τέρμα του στη σεζόν και η Λιόν βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη. 

Ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν διαφορετική άποψη. Στο 69ο λεπτό μείωσαν με κεφαλιά του Τόμασον και 103 δευτερόλεπτα αργότερα ο Αζόρκ έγραψε το 2-2 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. 

Ο πονοκέφαλος του Ζενεσιό δεν περιορίζεται μόνο στην απώλεια των βαθμών, αλλά και στον τραυματισμό του Μαρσέλο που αποχώρησε με πρόβλημα στο μηρό 4 ημέρες πριν τη ρεβάνς με τη Μπαρτσελόνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.