Μετς – Ρεν 2-3 : H ποιότητα ξεπέρασε το ένστικτο της επιβίωσης!

Μεγάλη νίκη για τη Ρεν στο Μετς έπειτα από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο φινάλε,. Οι Μικαουτάτζε (17'),.Ντιαλό (45') τα γκολ των γηπεδούχων και οι Γκουιρί (23'), Μπουριζό (73' πεν) και Καλιμουεντό (92') τα γκολ των νικητών

Ματς για γερά νεύρα έγινε στο «Σεντ Σιμφοριέν» της Λωραίνης όπου η Μετς έπαιζε για την παραμονή της στην Γαλλική Ligue 1 και η Ρεν με στόχο τη νίκη προκειμένου να πλησιάσει την πρώτη 6αδα όπου και υπάρχουν τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια της ερχόμενης περιόδου.
O Γεωργιανός Μικαουτάτζε άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 17ο λεπτό για να ισοφαρίσει η Ρεν με τον Αλγερινό Γκουιρί έξι λεπτά αργότερα.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο 19χρονος Σενεγαλέζος Πάπα Ντιαλό έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του Λάζλο Μπόλονι όμως η Ρεν με αρκετές επιλογές που την «φρέσκαραν» από τον πάγκο, πίεσε αρκετά στα τελευταία λεπτά φθάνοντας στην ισοφάριση με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπουριζό στο 73ο λεπτό.
Ακολούθησε ένας ξέφρενος ρυθμός μιας και η προοπτική της ισοπαλίας δεν βόλευε κανέναν για να φτάσουμε στο 91ο λεπτό όταν σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Γιλντιρίμ έδωσε στον Καλιμουεντό κι αυτός διαμόρφωσε το τελικό 2-3.
Ακολούθησε ένταση που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Μικαουτάτζε επειδή χτύπησε εκτός φάσης αντίπαλό του!
Η Ρεν παρέμεινε κοντά στις προσδοκίες της ενώ η Μετς παρέμεινε στην 16η θέση και τα άγχη της παραμονής της στην κατηγορία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.