Mε «Ίμπρα» για την επιστροφή στις νίκες

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται το Σάββατο τη Ναντ (18:00, Νοvasports6) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες για τη 17η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται το Σάββατο τη Ναντ (18:00, Νοvasports6) με στόχο να επιστρέψει στις νίκες για τη 17η αγωνιστική της γαλλικής Ligue 1.


Το νικηφόρο σερί των έξι αγωνιστικών για τους πρωταθλητές Γαλλίας τερματίστηκε την προηγούμενη αγωνισιτκή με την ισοπαλία στη Λιλ και έτσι οι Παριζιάνοι παρέμειναν έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Μαρσέιγ.


Σήμερα με νίκη η ομάδα του Λοράν Μπλαν έχει ευκαιρία να προσπεράσει έστω και για μία μέρα (η Μαρσέιγ παίζει την Κυριακή εντός με τη Μετς) και να πάει με θετική αύρα στη Βαρκελώνη για να παίξει την πρώτη θέση του ομίλου της στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μπαρτσελόνα μεσοβδόμαδα.


Οι γηπεδούχοι θα έχουν στη διάθεσή τους τον ταλαιπωρημένο φέτος από τραυματισμούς ηγέτη τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ τα «καναρίνια» θα προσπαθήσουν να κάνουν τη ζημιά επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες.


Η τέταρτη της βαθμολογίας Σεντ Ετιέν υποδέχεται το βράδυ την ουραγό Μπαστιά στο έτερο σημερινό ματς που μεταδίδεται ζωντανά από τα κανάλια Novasports.


Η πέμπτη Ρεν στοχεύει σε πέμπτη σερί νίκη εντός κόντρα στη δέκατη Μονπελιέ, η έκτη Μπορντό φιλοξενεί τη 16 Λοριάν, ενώ σημαντική μάχη γίνεται στην ουρά ανάμεσα σε Καέν και Νις.


To σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:


Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ (18:00, Novasports 6)
Μπορντό  – Λοριάν (21:00)
Καέν – Νις (21:00)
Ρεν – Μονπελιέ (21:00)
Σεντ – Ετιέν – Μπαστιά (21:00, Νοvasports2)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.