Λανς – Μονακό 2-3: Νίκη σε ματς-θρίλερ με υπογραφή… Μιναμίνο! (highlights)

Ματς με σπουδαίες συγκινήσεις στο «Stade Bollaert-Delelis» και τον Ιάπωνα να βάζει την... υπογραφή του στο σπουδαίο διπλό των Μονεγάσκων!

Μπορεί η Λανς να έψαχνε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, στην προσπάθειά της να ζυγώσει ακόμη περισσότερο την πρώτη τετράδα της Ligue1, όμως η Μονακό είχε διαφορετική άποψη φεύγοντας με σημαντική νίκη 2-3 και γκολ στις καθυστερήσεις του Μιλαμίνο, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι Μονεγάσκοι μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς, πήραν τον έλεγχο της αναμέτρησης κι επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση, κατάφεραν να προηγηθούν με δύο γκολ διαφορά με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου! Την αρχή έκανε στο 19′ ο Μπαλογκάν, αξιοποιώντας την ασίστ του Σαλισού, ενώ στο 30′ ήταν ο Μιλαμίνο αυτός που ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του βάζοντας θεμέλια νίκης.

Μένοντας από νωρίς πίσω στο σκορ, οι γηπεδούχοι έψαξαν γι’ άμεση αντίδραση και κατάφεραν να τη βρουν άμεσα καθώς με γκολ του Βαχί ένα λεπτό μετά, μείωσαν σε 1-2 δίνοντας νέα τροπή στην αναμέτρηση. Με τη στήριξη και του κόσμου προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσια πριν από την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου, δημιούργησαν κι έχασαν ευκαιρίες, δίχως όμως να το καταφέρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο έμελλε να είναι μια εντελώς διαφορετική περίπτωση σε σχέση με ό,τι είχε προηγηθεί. Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι ν’ αποτρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσαν τον αντίπαλο περιορίζοντας τους Μονεγάσκους σε παθητικό ρόλο αλλά για να έρθει η ισοφάριση χρειάστηκε να βάλει το… χεράκι του ο Φρανκ Εζ με τις αλλαγές που πραγματοποίησε.

Σε μία από αυτές στο 70′, ο Σαίντ πέρασε αντί του Τόμασον κι επτά λεπτά μετά, σε φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή, με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Μαγιέτσκι για το 2-2 προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού σε αγωνιστικό χώρο και κερκίδες. Μια χαρά ωστόσο που… διακόπηκε απότομα όταν στο 80′ ο Σαμπά ανέτρεψε τον Μιλαμίνο, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπαλογκάν, με τον Σαμπά να τον νικάει δύο φορές!

Με το ματς να κυλάει στην κόψη του ξυραφιού στα τελευταία λεπτά, ο Ιάπωνας μεσοεπιθετικός αποφάσισε να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με πανέμορφο διαγώνιο σουτ, νίκησε τον Σαμπά προσυπογράφοντας το σπουδαίο “διπλό” με 2-3 επί της Λενς, που έφερε την ομάδα του Μονακό στην 3η θέση, δύο βαθμούς πίσω από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Μπρεστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.