Κινείται για τον Καμπάιγ η Άρσεναλ

Η Άρσεναλ φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Γιόχαν Καμπάιγ στη μετεγγραφική της λίστα και είναι έτοιμη, να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, τον προσεχή Ιανουάριο.

Η Άρσεναλ φέρεται να έχει εντάξει το όνομα του Γιόχαν Καμπάιγ στη μετεγγραφική της λίστα και είναι έτοιμη, να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του, τον προσεχή Ιανουάριο. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Telegraph», οι Λονδρέζοι θέλουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους, έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις, στη μεσαία τους γραμμή.

Ο Αρσέν Βενγκέρ φέρεται να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο απόκτησης του 28χρονου Γάλλου παίκτη, ο οποίος έχει εμπειρία από το αγγλικό πρωτάθλημα, λόγω της παρουσίας του στη Νιούκαστλ. Οι τραυματισμοί των Μικέλ Αρτέρα και Τζακ Γουίλσιρ, έχουν αναγκάσει τους «κανονιέρηδες» να αναζητήσουν από τώρα έναν παίκτη, για τη συγκεκριμένη θέση. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ως εναλλακτικές επιλογές εξετάζονται οι περιπτώσεις των Τζέιμς ΜακΚάρθι της Έβερτον και Γκρζέγκορζ Κρισχόβιακ της Σεβίλλης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.