Τουλούζ – Μονακό 1-2 : Όρθια στο παιχνίδι των λαθών! (highlights)

Σημαντική όσο και δύσκολη η νίκη της Μονακό στο Τουλούζ με 2-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάγκρι στο 5' όμως στην πίεση των Μονεγιάσκων έκαναν πολλά λάθη και μ΄αυτά ο Μπεν Γιεντέρ (26'. 45' πεν) διαμόρφωσε το σκορ ανατροπής!

Δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η νίκη της Μονακό στην έδρα της Τουλούζ γιατί αφενός, οι φιλοξενούμενοι, βρήκαν το σθένος να ανατρέψουν την εις βάρος της κατάσταση από το γρήγορο γκολ του Καμερουνέζου Μάγκρι μόλις στο 5ο λεπτό κι αφετέρου έδειξαν την πρέπουσα σοβαρότητα και προσοχή στο χρονικό διάστημα που πιέστηκαν παίζοντας με παίκτη λιγότερο για πάνω από 40 λεπτά!!

Οι φιλοξενούμενοι όσο υπήρχε αριθμητική ισορροπία, ήταν ανώτεροι πιέζοντας με τις εμπειρίες και τις αξίες τους όσο έπρεπε έτσι ώστε να φτάσουν στην ανατροπή. Χρειάστηκε βέβαια και η πανικόβλητη αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων, από την οποία προέκυψε το γκολ της ισοφάρισης του Μπεν Γιεντέρ στο 26ο λεπτό και το πέναλτι που κέρδισε ο Αμερικανός Μπαλιγκάν στο 45′, με το οποίο ο Μπεν Γιεντέρ έκανε το 1-2.

Στην επανάληψη η νευρική κι ασφαλώς εσφαλμένη αντίδραση του Ρώσου Γκολόβιν να χτυπήσει εκτός φάσης αντίπαλό του είχε ως αποτέλεσμα την κόκκινη κάρτα (51′) και έναν μονόλογο στην άμυνα της Μονακό ως το φινάλε όπου πάντως η αμυντικοί της φάνηκαν πολύ πιο προσεκτικοί κι αποτελεσματικοί..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.