Ρεν – Ρενς 3-1 : Το πάθος νίκησε τον ενθουσιασμό! (highlights)

Σε ένα ενδιαφέρον ματς με καλό ρυθμό και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, η Ρεν νίκησε 3-1 την Ρενς. ΟΙ Γκουιρί (4'), Μπουριζό (46') και Τεάτ (66) τα γκολ των γηπεδούχων. Ισοφάρισε ενδιάμεσα ο Ντιακιτέ (45+1) για τους φιλοξενούμενους!

Η επιστροφή του Ζουλιάν Στεφάν στον πάγκο της Ρεν έδωσε στην ομάδα της Βρετάνης την ώθηση να αντιμετωπίσει έναν πραγματικά άξιο αντίπαλο και σκοράροντας στον κατάλληλο χρόνο, έφτασε σε μια σημαντική νίκη για την 13η αγωνιστική.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Αλγερινός Γκουιρί άνοιξε το σκορ. Μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία για να φτάσουν στην ισοφάριση από την κεφαλιά του Ντιακιτέ, σε μια φάση όπου το VAR διόρθωσε την εσφαλμένη ακύρωση του τέρματος από τον πρώτο βοηθό.

Πάλι όμως η Ρεν βρήκε με… αστραπιαίο τρόπο αυτό που ήθελε στη ροή του ματς καθώς μόλις στο 16ο δευτερόλεπτο από το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου με έξι αλλαγές τις μπάλας ο Μπουριζό έκανε το 2-1!

Ακολούθησε άλλη μια πίεση της Ρενς όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν έφεραν αποτέλεσμα για να έρθει, πάλι κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, ένα 3ο γκολ για τους γηπεδούχους από τον Βέλγο αμυντικό Τεάτ στο 66′.

Η Ρεν παρότι δέχθηκε γκολ σε άλλο ένα εντός έδρας ματς φέτος, έφτασε σε ένα πολύτιμο τρίποντο ενώ η Ρενς παρότι σκόραρε σε άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι έμεινε με την προσπάθεια και μια χαμένη ευκαιρία να φτάσει στον έναν πόντο από την Μονακό και την 3η θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.