Παρί-Μονπελιέ 3-0: Σαν σε προπόνηση…(hls)

Οι πρωταθλητές είχαν ουσία και θέαμα στο παιχνίδι με το οποίο εκκίνησε η 11η αγωνιστική στη Γαλλία και πλέον βρίσκονται έστω και προσωρινά στην κορυφή της Ligue 1, επικρατώντας στο Παρίσι με 3-0 της Μονπελιέ.

Οι Παριζιάνοι 4 ημέρες πριν από τον αγώνα στην Ιταλία με τη Μίλαν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League αναζητούσαν μια εύκολη επικράτηση επί της Μονπελιέ που προερχόταν από 2 νίκες στα 3 προηγούμενα ματς και κατάφεραν να βρουν το γρήγορο γκολ ύστερα από περίφημη συνεργασία του Ντεμπελέ με τον Χακίμι στην δεξιά πλευρά, την έμπνευση του Εμπαπέ και το σπουδαίο τελείωμα του Λι -είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική- για το 1-0 στο 10′.

Το σύνολο του Λουίς Ενρίκε είχε στο πρώτο μέρος κατοχή 70%, είχε κι άλλες ευκαιρίες κυρίως με τον κεφάτο Ντεμπελέ να προκαλεί προβλήματα, αλλά το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμη καλύτερο για τους πρωταθλητές με τους Ντεμπελέ και Χακίμι να είναι ασταμάτητοι, από ασίστ του Ντεμπελέ ήρθε στο 58′ το 2-0 με σκόρερ τον 17χρονο ΖαΐρΕμερί και 8 λεπτά αργότερα ο Βιτίνια μετά τη δεύτερη ασίστ στη βραδιά του Χακίμι διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Η Παρί είναι στην κορυφή της Ligue 1 με 24 βαθμούς έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τη Νις που έχει 22, ενώ η Μονπελιέ έχει 11 βαθμούς σε 10 αναμετρήσεις αφού στις 29 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί από την αρχή η διακοπείσα αναμέτρηση με τη Ρενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.