Αλ Κελαϊφί: «Ήταν ευαίσθητο θέμα για να πανηγυρίσουμε το Μουντιάλ του Μέσι στο γήπεδο»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στάθηκε στα λεγόμενα του Λιονέλ Μέσι για τους πανηγυρισμούς περί κατάκτησης του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Αλ Κελαϊφί απάντησε στον Λιονέλ Μέσι σχετικά με τα όσα συνέβαιναν επί των ημέρων του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ισχυρός άνδρας της γαλλικής ομάδας δίεψευσε τα λεγόμενα του Αργεντινού σταρ υποστηρίζοντας ότι η Παρί πανηγύρισε τόσο στην προπόνηση, όσο και ιδιωτικά την κατάκτηση του Μουντιάλ της Αργεντινής.

Παρ’ όλα αυτα η Πρωταθλήτρια Γαλλίας επέλεξε να σεβαστεί τους φιλάθλους της χώρας και να μην πανηγυρίσει τον τίτλο των «αλμπισελέστε» στο γήπεδο.

«Υπάρχουν πολλές συζητήσεις, δεν ξέρω τί κανε ή τί δεν είπε. Οπως είδαν όλοι δημοσιεύσαμε και σχετικό βίντεο γιορτάσαμε με τον Λιονέλ (σ.σ Μέσι) στην προπόνηση αλλά και ιδιωτικά, για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Αλλά με σεβασμό, αφού είμαστε γαλλικός σύλλογος. Ηταν φυσικά ευαίσθητο να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο. Πρέπει να σεβαστούμε τη χώρα που νίκησε, όπως τους συμπαίκτες του στη γαλλική ομάδα και τους φιλάθλους μας. Αλλά ήταν και παραμένει ένας απίστευτος παίκτης, ήμασταν υπερήφανοι που τον είχαμε εδώ», είπε αρχικά για τον Λιονέλ Μέσι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Κίλιαν Εμπαπέ:

«Είμαι υπερήφανος για αυτό που κάνει, καθώς και για αυτό που κάνει όλη η ομάδα. Εχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και για εμένα του αξίζει η Χρυσή Μπάλα», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.