Παρί Σεν Ζερμέν – Νις 2-3: Τα φώτα στον Μόφι! (highlights)

Η Νις νίκησε μετά από 14 χρόνια στο Πάρκο Των Πριγκήπων με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Νιγηριανό επιθετικό Τέρεμ Μόφι που έβαλε δύο γκολ και έβγαλε μία ασίστ.

Η Νις αιφνιδίασε τη Παρί και άνοιξε το σκορ με τον Νιγηριανό επιθετικό Τέρεμ Μόφι που σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική (0-1, 21ο λεπτό). Η ομάδα του Ενρίκε άργησε να δημιουργήσει ευκαιρίες και όταν ξεκίνησε δεν σταμάτησε ποτέ. Η ισοφάριση ήρθε με το πρώτο σουτ του Κιλιάν Εμπαπέ στο στόχο μετά από ασίστ του Χακίμι (1-1, 29ο λεπτό), με τον αρχηγό να φτάνει ήδη τα 6 γκολ σε 4 ματς που έχει αγωνιστεί.

Στο δεύτερο μέρος η Νις μπαίνει στο ματς και σκοράρει με τον Λαμπόρντ μετά από ασίστ του Μόφι (1-2, 53ο λεπτό). Η παρί κυνηγάει το σκορ αλλά δεν απειλεί με αποτέλεσμα να βρει χώρους η Νις και να πετύχει και τρίτο γκολ ξανά με το Μόφι (1-3, 68ο λεπτό). Η Παρί έκανε διορθωτικές κινήσεις, άλλαξε πράγματα στο γήπεδο όμως το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα με το πολύ ωραίο γκολ του Εμπαπέ (2-3, 87ο λεπτό).

Πρώτη ήττα για την Παρί Σεν Ζερμέν μετά από 5 αγωνιστικές και πρώτη νίκη της Νις στο Παρίσι από το 2009.

Παρί Σεν Ζερμέν (Λουίς Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι, Σκρίνιαρ, Περέϊρα, Ερνάντεζ, Βιτίνια, Ζαίρ- Εμερί, Σολέρ (64′ Ουγκάρτε), Ντεμπελέ (83′ Μπαρκολά), Εμπαπέ, Ράμος (64’Κολό Μουανί)

Νις (Φραντσέσκο Φαριόλι): Μπούλκα, Ατάλ, Ντάντε, Τοντιμπό, Μπάρντ (79′ Περό_, Εντασιμιγέ, Τουράμ (87′ Ροζάριο), Σανσόν (71′ Μπουνταουί), Ντιόπ (71′ Γκεσάν), Λαμπόρντ, Μόφι (80′ Μπογκά)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.