Ναντ-Μαρσέιγ 1-1: Φλύαρη Μαρσέιγ, “ηρωική” εμφάνιση της Ναντ (Highlights)

Παίζοντας με δέκα παίκτες από το 9ο λεπτό, η Ναντ κατάφερε να πάρει πολύτιμο βαθμό από τη Μαρσέιγ, με την ομάδα του Μαρθελίνο να δείχνει και πάλι αδυναμίες σε όλες τις γραμμές της.

Το ξεκίνημα ήταν αντιπωσιακό για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League. Προηγήθηκε μίλις στο 4ο λεπτό με τον Ισμαϊλα Σαρ και πέντε λεποτά αργότερα τα “καναρίνια” έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του 17χρονου Μεπιγιού, στο ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα. Η ομάδα του Μαρθελίνο είχε άλλη μία καλή φάση στο 16ο λεπτό με τον Σαρ να μην μπορεί να πλασάρει από κοντά τον Ντεκάμ και στη συνέχεια παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα η Ναντ ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ισοφαρίσει με πολύ ωραίο γυριστό δεξί σουτ από τον Μοχάμεντ, το 4ο του Αιγύπτιου σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα.

Στην επανάληψη η Ναντ των 10 παικτών έπαιξε με ακόμη περισσότερο πάθος, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να κάνει εκπληκτικό παιχνίδι. Η Μαρσέιγ είχε τη μεγαλύτερη ευκαρία της στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ πλάσαρε από κοντά έξω από το δεξί δοκάρι τοτ Ντεκάμ.

Η Μαρσέιγ συνέχισε το άσχημο σερί εκτός έδρας, καθώς δεν έχει νικήσει στα 5 τελευταία παιχνίδια μακριά από τη Μασαλία, με 3 ήττες σε αυτό το διάστημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.