«Ο Λιβάι Γκαρσία συμφώνησε με τη Λανς»

Προφορική συμφωνία του Λιβάι Γκαρσία με τη Λανς αποκαλύπτουν οι Γάλλοι.

Ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ αποτελεί τον Νο.1 μεταγραφικό στόχο της Λανς, η οποία εμφανίζεται αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες απόκτησης του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «la voix du nord», η γαλλική ομάδα τα έχει βρει σε όλα με τον Λιβάι Γκαρσία και συνεχίζει τις επαφές με την ΑΕΚ με στόχο να συμφωνήσουν στους οικονομικούς όρους της μεταγραφής.

Μπορεί πρόσφατα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να πουλήσει φέτος τον Λιβάι Γκαρσία, όμως οι Γάλλοι έχουν διαφορετική άποψη, φέρνοντας τον 25χρονο επιθετικό κοντά στη Λανς.

Η γαλλική ομάδα προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στον Γκαρσία, μεταφέροντας την πίεση στην «Ένωση», που θέλει δεδομένα να έχει τον βασικό της φορ στα προκριματικά του Champions League.

«Η Λανς έχει να τελειώσει κάποιες υποθέσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν θα επισπεύσει τα πράγματα για να φέρει τον Λιβάι Γκαρσία, παρόλο που οι συζητήσεις συνεχίζονται μεταξύ των ομάδων και ο παίκτης συμφωνεί να έρθει. Απομένει να συμφωνήσουν στα οικονομικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της εφημερίδας «la voix du nord».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.