Εμπαπέ: Προπόνηση με τους «ανεπιθύμητους» της Παρί

Αφού έμεινε εκτός αποστολής των Παριζιάνων για την περιοδεία σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα, ο Γάλλος αστέρας έκανε κανονικά προπόνηση με τους υπόλοιπους συμπαίκτες που είναι εκτός πλάνων για τον γαλλικό σύλλογο.

To μεγαλύτερο σίριαλ του μεταγραφικού καλοκαιριού του 2023, αυτό της αποχώρησης ή παραμονής του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, προσφέρει καθημερινώς νέα επεισόδια, μετά την απόφαση του γαλλικού συλλόγου να αφήσει εκτός αποστολής τον Γάλλο αστέρα για την περιοδεία σε Ιαπωνία και Νότιο Κορέα.

Ο αρχηγός της Παρί εμφανίστηκε κανονικά στο προπονητικό κέντρο των πρωταθλητών το Σάββατο κάνοντας προπόνηση με τους άλλους «ανεπιθύμητους» , δηλαδή εκείνους που οι Παριζιάνοι επιθυμούν να παραχωρήσουν.

Σε αυτή τη λίστα τα ονόματα δεν είναι αμελητέα: πέραν του Εμπαπέ, προπόνηση έκαναν και οι Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ, Αμπντού Ντιαλό, Λεάντρο Παρέδες, Κολέν Νταγκμπά και Γιούλιαν Ντράξλερ, καθώς κι άλλοι νεαροί κυρίως ποδοσφαιριστές.

Ακόμη κι η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της Γαλλίας πήρε θέση επί του ζητήματος, ζητώντας από τους συλλόγους να σταματήσουν αυτό το μέτρο της απομόνωσης των παικτών, όταν εκείνοι δεν υποχωρούν στις απαιτήσεις τους


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.