Ρεν – Μονακό 2-0: Νίκησε η καλύτερη και “βλέπει” Ευρώπη (hls)

Η Ρεν στο ματς που θα αποφάσιζε αν θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την ευρωπαϊκή της συμμετοχή ήταν απολύτως κυριαρχική και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του στη Μονακό να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της.

Το πρώτο μέρος στο Ρόαζον Παρκ είχε στιγμές που η Ρεν με την ένταση της θύμιζε καταιγίδα ωστόσο η τελική της προσπάθεια έπασχε από ακρίβεια. Η Μονακό έδειξε να έχει πρόβλημα στη δημιουργία με αποτέλεσμα να μην απειλεί τον Μανταντά. Ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό, το έκανε στο δεύτερο. Συνέχισε να είναι απαιτητική, να κυκλοφορεί καλύτερα τη μπάλα και στο 52ο λεπτό ο Λόβρο Μάγερ ολοκλήρωσε αντεπίθεση για να της δώσει προβάδισμα μετά την ασίστ του Μπουριζό.

Η Ρεν συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και η Μονακό να μη μπορεί να την απειλήσει, με περίτρανη απόδειξη του προλεχθέντος το γεγονός ότι η τελική των “μονεγάσκων” που υποχρέωσε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων σε επέμβαση στο δεύτερο μέρος ήρθε από τον Έμπολο στο 81ο λεπτό. Οκτώ λεπτά δηλαδή μετά από το δεύτερο τέρμα των Βρετόνων το οποίο σημείωσε ο Αμίν Γκουιρί. Η Ρεν ανέβηκε στους 65 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και η Μονακό και τη τελευταία αγωνιστική θα αποσαφηνίσει ποιες είναι οι ομάδες που θα στριμωχθούν στο βαγόνι της Ευρώπης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας