Η Παρί χάνει! (video)

H Παρί χάνει, είναι γήινη. Η νεοφώτιστη Στρασμπούρ νικάει την πρωτοπόρο και δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας την όρεξη στη Μαρσέιγ αύριο βράδυ στο Μονπελιέ.

H Παρί χάνει, είναι γήινη. Η νεοφώτιστη Στρασμπούρ νικάει την πρωτοπόρο και δίνει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, ανοίγοντας την όρεξη στη Μαρσέιγ αύριο βράδυ στο Μονπελιέ.

Με 7 αλλαγές ενδεκάδας παρέταξε την ομάδα του ο Έμερι σε σχέση με το μεσοβδόμαδο 2-0 με την Τρουά, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την αφλογιστία της (27 τελικές, 3 στην εστία, 1 γκολ), στο πρώτο ματς των δυο ομάδων από το 2009 στη Λιγκ1. Η Στρασμπούρ ήταν εξαιρετική στην ανασταλτική της λειτουργία και ιδιαιτέρως εύστοχη στην επίθεσή της (5 τελικές, ουσιαστικά 2 κλασικές ευκαιρίες, 2 γκολ!). 1-0 με τον Ντα Κόστα στο 13’, 1-1 με τον Εμπαπέ στο 42’ και δοκάρι του Παστόρε στο 45΄σε φινάλε πρώτου μέρους με τους παριζιάνους να πιέζουν ακόμη και για να τουμπάρουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα. 2-1 ο Μπαοκέν στο 64’ από βολέ του τερματοφύλακα και κεφαλιά πάσα του Ντα Κόστα.

Η Περί πίεσε, ο Έμερι έβαλε και τον Καβάνι στο τέλος, αλλά η Στρασμπούρ ήταν παθιασμένη, έτρεξε πολύ και δικαιώθηκε στο τέλος για την τακτική του Λορέ, με την 4η νίκη στη σεζόν και την άνοδό της στους 18 βαθμούς. Η Παρί χάνει από νεοφώτιοστη ομάδα για πρώτη φορά από το 2013 και τη Ρενς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.