Λεφτά… υπάρχουν! Οι μυθικές απολαβές των Κριστιάνο και Μέσι και ο δισεκατομμυριούχος MJ!

Το novasports.gr σας παρουσιάζει την πρώτη δεκάδα αθλητών με τις μεγαλύτερες απολαβές μέσα στο 2023. Bonus ο… δισεκατομμυριούχος Μάικλ Τζόρνταν!

Υπάρχουν οι αθλητές, υπάρχουν οι σταρ αθλητές, υπάρχουν οι σούπερ σταρ αθλητές και υπάρχουν και οι “Μίδες”. Γιατί όλοι στο ίδιο… τσουβάλι δεν μπαίνουν ή αν θέλετε η διαφορά με λίγους και “εκλεκτούς” σε σχέση με τον υπόλοιπο αθλητικό πληθυσμό είναι χαοτική στο κομμάτι των τραπεζικών καταθέσεων.

Το novasports.gr σας παρουσιάζει την πρώτη δεκάδα αθλητών με τις μεγαλύτερες απολαβές μέσα στο 2023. Bonus ο… δισεκατομμυριούχος Μάικλ Τζόρνταν!

Στην κορυφή ο Κριστιάνο, απειλεί ο Μέσι!

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ… εκτόξευσε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στην κορυφή της λίστας με τους καλύτερα αμοιβόμενους αθλητές του πλανήτη. Μόνο από το συμβόλαιο του με την σαουδαραβική ομάδα, o Κριστιάνο λαμβάνει 195 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση και κατέχει το ρεκόρ του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή όλων των εποχών. Τα έσοδα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν… σταματούν στο μυθικό του συμβόλαιο με την Αλ Νασρ, καθώς η συμμετοχή του σε διαφημιστικές καμπάνιες του προσθέτουν άλλα 45 εκ. ευρώ ετησίως στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Λιονέλ Μέσι και μάλιστα σε σχετικά κοντινή απόσταση με τον… άσπονδο φίλο του. Το απίθανο συμβόλαιο του Αργεντινού αστέρα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τα χρήματα που λαμβάνει από διαφημίσεις και χορηγούς είναι ο λόγος που ο Λιονέλ Μέσι θα δει 225 εκ. ευρώ να προστίθενται στις καταθέσεις του μέσα στο 2023!

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ένας – άγνωστος στο ελληνικό φίλαθλο κοινό – επαγγελματίας παίκτης του γκολφ. Το όνομα του είναι Φιλ Μίκελσον και οι νίκες του σε διάφορα μεγάλα τουρνουά, αλλά και η συμμετοχή του σε διάφορες εταιρείες του αποφέρουν το εκπληκτικό ποσό των 126 εκ. ευρώ σε ετήσια βάση!

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Ο λόγος για τον Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και με τις συμφωνίες που έχει κάνει με διάφορες εταιρείες – χορηγούς θα λάβει τουλάχιστον 117 εκ. ευρώ στη χρονιά που “τρέχει”!

Πέμπτος, αλλά όχι… καταϊδρωμένος είναι ο Κανέλο Άλβαρεζ, ο πιο “καυτός” πυγμάχος αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Τα έσοδα υπολογίζονται σε 90 εκ. ευρώ από τη συμμετοχή του σε αγώνες, αλλά και από χορηγίες.

Στις πρώτες θέσεις δεν βρίσκεται ο Λεμπρόν Τζέιμς, ωστόσο ο ΝΒΑ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς είναι το new entry στη λίστα Forbes με την περιουσία του να υπολογίζεται πλέον στο 1 δισ. δολλάρια, ενώ μακράν ο πιο επιτυχημένος επιχειρηματίας/πρώην αθλητής είναι ο αξεπέραστος Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος έχει “χτίσει” μια “αυτοκρατορία” μέσω επενδύσεων και η περιουσία του ξεπερνά τα 2 δισ. δολλάρια!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.