Γκαλτιέ: «Η Παρί και ο Μέσι διαπραγματεύονται εδώ και πολύ καιρό»

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης με τη Λιόν (02/04, 21:45) στην παραμονή του Λιονέλ Μέσι, αλλά και την κατάσταση της υγείας του Νεϊμαρ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται στο «Παρκ ντε Πρενς» τη Λιόν (02/04, 21:45, NS) για την 29η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και ο Κριστόφ Γκαλτιέ σχολίασε την αναμέτρηση.

Ο Γάλλος προπονητής στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι με τους Παριζιάνους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι σε διαπραγματεύσεις με την Παρί αρκετό καιρό. Παράλληλα ο Γκαλτιέ μίλησε για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, αλλά και την αποθεραπεία του.

Τέλος στάθηκε στον Κίλιαν Εμπαπέ και την απόφαση του Ντιντιέ Ντεσάν να του δώσει το περιβραχιόνιο της Εθνικής Γαλλίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ανανέωση του Λιονέλ Μέσι: «Τι θα γίνει την επόμενη σεζόν; Αρχίσαμε να συνεργαζόμαστε με τον Λουίς Κάμπος, αν και πάνω από όλα εστιάζουμε σε αυτές τις δέκα αγωνιστικές που απομένουν. Ξέρω ότι ο Μέσι και ο σύλλογος διαπραγματεύονται εδώ και πολύ καιρό, αλλά αυτό που αποφασίζει ο Λιονέλ είναι εμπιστευτικό και δεν είναι δική μου ευθύνη να το συζητήσω».

Για την κατάσταση του Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ έχει έρθει στο προπονητικό κέντρο μια-δυο φορές για να μπορέσει το ιατρικό τμήμα να παρακολουθεί την αποκατάστασή του. Μου αρέσει να του στέλνω μερικά μηνύματα, γιατί ξέρω ότι είναι λυπημένος που δεν μπορεί να παίξει».

Για την πορεία της καριέρα του και την Παρί Σεν Ζερμέν: «Το όνειρό μου είναι να συνεχίσω στην Παρί Σεν Ζερμέν την επόμενη σεζόν. Έχω μιλήσει με τον Λουίς Κάμπος για την ανοικοδόμηση της ομάδας, αλλά προς το παρόν θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το πρωτάθλημα».

Για τον Κιλιάν Εμπαπέ και το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Γαλλία: «Του έδωσα συγχαρητήρια για τη νέα του ευθύνη. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα. Στην Παρί Σεν Ζερμέν όμως υπάρχει ο Μαρκίνιος και ο Κιλιάν είναι ένας από τους δεύτερους αρχηγούς. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει αυτό».

Για τον Λοράν Μπλαν: «Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να τον ξαναδούν. Θα είναι μια ωραία συνάντηση. Την ερχόμενη Τετάρτη η Λιόν δίνει ένα σημαντικό ματς στο Κύπελλο Γαλλίας (σ.σ: ημιτελικός εκτός έδρας με τη Ναντ), που θα μπορούσε να της δώσει μια θέση στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, αλλά δεν νομίζω ότι θα έρθει με αλλαγές. Είναι ένας από τους πιο παραδοσιακούς αγώνες στη Ligue 1 και όλοι θέλουν να συμμετέχουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.