Λιόν – Νις 1-1: Μοιρασιά με λάμψη… Μπενζεμά (vid)

Στο παραένα η Λιόν γλίτωσε την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νις, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λακαζέτ στο 89ο λεπτό.

Στο παραένα η Λιόν γλίτωσε την ήττα στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νις, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Λακαζέτ στο 89ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα στην επιθετική τους ανάπτυξη και κενά στην άμυνα, ενώ η Νις κέρδισε πέναλτι στο 35ο λεπτό για χέρι του Ταλιαφίκο ζστην περιοχή. Ο Πεπέ με… διπλή προσπάθεια (ο Λόπες έπιασε αρχικά το πέναλτι, αλλά είχε βγει αντικανονικά από την εστία του) έκανε το 1-0 στο 37ο λεπτό και η ομάδα της Νίκαιας απέκτησε τον έλεγχο στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος, η Λιόν προσπάθησε να ανεβάσει το ρυθμό της στο παιχνίδι, η Νις άντεξε και στο 87ο λεπτό ο διαιτητής Βατελιέ είδε πέναλτι σε πτώτη του Λακαζέτ στην περιοχή. Ο αρχηγός της Λιόν ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο κατάμεστο Groupama Stadium.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Καρίμ Μπενζεμά βραβεύτηκε από τη Λιόν, ενώ κρατώντας τη Χρυσή Μπάλα στα χέρια του, αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.