Ανζέ – Λανς 1-2: Επαγγελματικά αλλά με άγχος στο φινάλε (hls)

Η Λανς πέρασε από τo Ρειμόν Κοπά και πλησίασε στους δύο βαθμούς την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν που δοκιμάζεται στην έδρα της Λοριάν (6/11, 14.00, Novasports).

Η Λανς χωρίς να εντυπωσιάσει κατάφερε στην πρώτη της ευκαιρία να σκοράρει με τον Σαϊντ να βάζει πολύ ωραίο βολέ μετά την ασίστ του Σοτοκά (0-1, 21ο λεπτό). Η Ανζέ απείλησε για πρώτη φορά με την κεφαλιά του Ουνού μετά το κόρνερ του Μπενταλέμπ στο 37ο λεπτό στην μοναδική της φάση σε όλο το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λανς ξεκίνησε με το γκολ του Φακούντο Μεδίνα που πήρε την ασίστ από τον Ντάνσο και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στους φιλοξενούμενους (0-2, 51ο λεπτό). Η Λανς έχανε ευκαιρίες για να κλειδώσει το τρίποντο, όμως αστοχούσε με τους Οπεντά, Φοφανά, Σοτοκά και Κλοντ – Μορίς να μην μπορούν να τελειώσουν το ματς, και την Ανζέ να ξαναμπαίνει στο ματς με το γκολ του Μπλάζιτς (1-2, 87ο λεπτό). Η Ανζέ ξύπνησε αλλά κάπως αργά με την Λανς να κρατάει την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και την Ανζέ να παραμένει ουραγός με μόλις 8 βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.