Αζαξιό – Στρασμπούρ 4-2: Φοβερή ανατροπή και παρθενική νίκη στην Κορσική

Η Αζαξιό πανηγύρισε την τρίτη φετινή της νίκη, παρθενική στην Κορσική απέναντι σε μια προβληματική Στρασμπούρ που συνεχίζει να απογοητεύει.

Η Στρασμπούρ πήγε με φουλ επίθεση και βλέψεις να επιστρέψει στις νίκες στην Κορσική καταφέρνοντας να βάλει δύο πολύ ωραία γκολ με τον Μπελγκάρντ στο 6ο λεπτό και τον Γκαμέιρο στο 17ο (0-2). Η Αζαξιό με αντεπίθεση διαρκείας έκανε μια επική ανατροπή και γύρισε το ματς μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το χέρι του Ντελέν έδωσε την ευκαιρία στον Μπελαϊλί να μειώσει με πέναλτι (1-2, 33o λεπτό) και δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελ Ιντρισί ισοφάρισε σε 2-2! Λίγο αργότερα ο Μπελαϊλί αφού νικήθηκε σε τετ α τετ κέρδισε νέο πέναλτι από τον Ντελέν και έβαλε μπροστά την ομάδα του (3-2) στο 40′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον 37χρονο Νούρι που ανενόχλητος με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο φετινό του γκολ μετά από ασίστ του Μπελαϊλί. Στο 63ο λεπτό ο Μπελαϊλί έχασε το χατ τρικ στέλνοντας το τρίτο του πέναλτι εκτός εστίας, πέναλτι που κέρδισε ο Χαμουμά από τον Λε Μαρσάντ.

Η Αζαξιό ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Κλεμάν Βιντάλ στο 79ο λεπτό για μαρκάρισμα στον Μοτίμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.