Eπιστολή του προέδρου της Λυών στον Μπενζεμά: «Μας έκανες να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο»

O πρόεδροw της Λυών, Ζαν Μισέλ Ολά, έστειλε μια συγχαρητήρια επιστολή στο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Δείτε αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου της Λυών προς τον πρώην παίκτη της ομάδας του:

«Αγαπητέ Καρίμ,

Είμαστε όλοι πολύ περήφανοι για εσένα, για το ταξίδι σου από την ακαδημία OL, στη Ρεάλ Μαδρίτης, περνώντας από την Εθνική Γαλλίας. Αυτή η υπέροχη Χρυσή Μπάλα είναι ένα νέο στάδιο στη ζωή σας, η ανταμοιβή όλης της δουλειάς σας, όλων των θυσιών σας και επίσης η αρχή για κάτι όπου τίποτα δεν θα είναι όπως πριν.

Είσαι θρύλος του ποδοσφαίρου, είσαι πρότυπο για άλλες γενιές. Ισχυρός σε όλη την ιστορία σου, με έναν βαθύ δεσμό φιλίας μεταξύ Αλγερίας και Γαλλίας, όντας υποδειγματικός και με πολλά διδάγματα. Πάντα πιστεύαμε σε εσένα, σε συνοδεύαμε πάντα με τις σκέψεις μας, γιατί ξέραμε ότι θα έρθει αυτή η μέρα, ότι θα πάρεις τη Χρυσή Μπάλα.

Τώρα μου αρέσει να σκέφτομαι ότι μια μέρα θα γράψεις ένα γράμμα σε έναν κάτοχο της Χρυσής Μπάλας. Ένα νεαρό άνδρα τον οποίο έχετε ακολουθήσει, εμπνεύσει ή ποιος ξέρει, έχει εκπαιδευτεί σε μια ακαδημία όπως η Olympique Lyonnais. Μπορεί να είναι ήδη εδώ, μπορεί να σας έχει δει ήδη να λαμβάνετε αυτό το βραβείο και βαθιά μέσα του ξέρει ότι θέλει να γίνει σαν εσάς.

Αυτή η Χρυσή Μπάλα είναι αυτή των ανθρώπων, αλλά είναι και όλων εκείνων που έχουν τα μέσα για να πετύχουν το όνειρό τους και μερικές φορές χρειάζονται απλώς έμπνευση για να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να τα εκπληρώσουν. Μας έκανες να αγαπήσουμε το ποδόσφαιρο, θα μας κάνεις να το αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο.

Ζαν Μισέλ Ολά»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.