Μαρσέιγ – Λιλ 2-1 : Ξανά στην κορυφή (hls)

Με ανατροπή του σκορ η Μαρσέιγ νίκησε 2-1 την Λιλ και επέστρεψε στην κορυφή της Ligue 1 όπου κάνει παρέα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Χρυσός σκόρερ ο Γκιγκότ.

Δίκαιη μοιρασιά

Η Μαρσέιγ κάνει την καλύτερη εκκίνηση της ιστορίας της μετά την σεζόν 2012/13 αλλά μπήκε στο γήπεδο με έξι αλλαγές στην ενδεκάδα και την Λιλ πιο φρέσκια καθώς δεν είχε Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του Πάουλο Φονσέκα χτύπησαν πρώτοι με σκόρερ τον Ισμαΐλι (12′) για να βελτιωθεί η Μαρσέιγ και να ισοφαρίσει με τον Αλέξις Σάντσες (26′).

Ο Χιλιάνος έφτασε τα τέσσερα γκολ σε έξι ματς επίδοση με την οποία ισοφάρισε προσωπικό ρεκόρ που είχε πετύχει με την Μπαρτσελόνα (13/14) και την Άρσεναλ (16/17).

Ακολούθησε από μια καλή στιγμή για κάθε ομάδα και ισορροπία με δίκαιη μοιρασιά το 1-1 για το πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο του Γκιγκότ την έστειλε κορυφή

Με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι δοκίμασαν τον νεαρό τερματοφύλακα Σεβαλιέ που έκανε ντεμπούτο στην Ligue 1 αλλά αυτός σταμάτησε Γιουντέρ (46′, 51′) και Αρίτ (52′).

Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όμως στην φάση του 61ου λεπτού όταν ο Γκιγκότ από κοντά τον νίκησε. Πρώτο γκολ για τον Γάλλο στόπερ με την φανέλα της Μαρσέιγ και ανατροπή του σκορ σε 2-1.

Η Λιλ μοναδική φάση που έφτιαξε ως το τέλος μια αδύναμη κεφαλιά του Μπάγιο που μπλόκαρε ο Πάου Λόπεθ στις καθυστερήσεις.

Η Μαρσέιγ νίκησε 2-1 και επέστρεψε στην κορυφή όπου βρίσκεται παρέα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μαρσέιγ (3/4/3) : Λόπεθ – Μπεμπά (46′ Μπαγί), Γκιγκότ (67′ Τουρέ), Μπαλέρντι (28′ Ταβάρες) – Κλος, Γκεντουζί, Γκέγε, Κολάσινατς – Γιουντέρ, Αρίτ (67′ Βερετού), Αλέξις (86′ Ζέρσον)

Λιλ (3/4/3) : Σεβαλιέ – Ντιακιτέ, Φόντε, Τζαλό – Ζεντάντκα (86′ Γκούντμουντσον), Αντρέ, Γκόμες (65′ Αντρέ Γκόμες), Ισμαΐλι – Ουνάς (78′ Βιργκίνους), Μπάμπα, Ντέιβιντ (78′ Μπάγιο)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.