Μαρσέιγ-Κλερμόν 1-0: Έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά δεν κάηκε! (hls)

Την 4η νίκη της σε 5 παιχνίδια κατέκτησε η Μαρσέιγ μετά την αγχωτικό αλλά πολύτιμο 1-0 επί της Κλερμόν, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Ligue 1.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ είχε τον απόλυτο έλεγχο για 50 λεπτά, με δύο δοκάρια από τον Ρονζιέ (19΄) και Ταβάρες (24΄), τρεις χαμένες ευκαιρίες από τον Παγέτ που δεν κατάφερε να φτάσει τα 100 γκολ στο γαλλικό πρωτάθλημα και τελικά βρήκε δίχτυα με τον αγαπημένο της τρόπο.

Με εκτέλεση κόρνερ δηλαδή του Παγέτ και κεφαλιά του Γκέιγ. Αυτό ήταν το 10ο γκολ που πετυχαίνει με αυτόν τον τρόπο η Μαρσέιγ μέσα στο 2022. Η ανύπαρκτη επιθετικά και χωρίς ούτε μία τελική προσπάθεια Κλερμόν, ξύπνησε μετά το γκολ και είχε διπλό δοκάρι με Σαράτσεβιτς και Μανιάν στην ίδια φάση στο 56ο λεπτό και μία ακόμη χαμένη ευκαιρία, από έναν πρώην παίκτη της Μαρσέιγ, τον Καουί στο 70΄.

Στο 86ο λεπτό η Μαρσέιγ κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Αλέξις Σάντσες νικήθηκε από τον Ντιό, παρέμεινε το 1-0 και η ομάδα του Τούντορ έφτασε στην 7η νίκη της στα 8 τελευταία παιχνίδια στο “Βελοντρόμ”. Μάλιστα η ομάδα της Μασαλίας, είναι η μοναδική στη Ligue 1 που καταφέρνει να σκοράρει πρώτη και στα 5 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.