Λανς – Μονακό 2-2: Οι Μονεγάσκοι στα προκριματικά του Champions League

Η Λανς με γκολ στις καθυστερήσεις ισοφάρισε τη Μονακό που θα παίξει προκριματικά για να μπει στα σαλόνια του Champions League και έστειλε την Μαρσέιγ απ' ευθείας στους ομίλους.

Φοβερή και τρομερή η Λανς που τερμάτισε ξανά στην 7η θέση και δεν βγήκε Ευρώπη, μπήκε με αποφασιστικότητα στην αναμέτρηση δημιουργώντας αρκετές φάσεις για γκολ. Ο Νούμπελ σταθερός ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου μέχρι να κάνει το λάθος στο γύρισμα του Κλος για να έρθει ο Φρανκόφσκι να ανοίξει το σκορ (1-0, 30ο λεπτό). Η Μονακό είχε άμεσα απάντηση και βρήκε την ισοφάριση με το κόρνερ του Γκολόβιν και το πρώτο γκολ στην σεζόν του Μπαντιασίλε (1-1, 3ο λεπτό).

Εκπληκτικός ρυθμός και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου με την μια φάση να διαδέχεται την άλλη. Πάνω κάτω η μπάλα με την Μονακό να σκοράρει με τον Μπεν Γεντέρ να δίνει το προβάδισμα φτάνοντας τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα (60ο λεπτό, 1-2). Η Λανς που ήθελε μόνο νίκη για να βγει στην Ευρώπη καθώς δεν ευνοήθηκε από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, κατόρθωσε να ισοφαρίσει και να κάνει μεγάλη ζημιά στη Μονακό που αντί να μπει απ’ ευθείας στους ομίλους του Champions League, θα αναγκαστεί να παίξει προκριματικά για να απολαύσει και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Μαρσέιγ με την νίκη της απέναντι στην Στρασμπούρ μπαίνει στους ομίλους. Το γκολ του Καναγκό στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-2, 96+).

Λανς: Φάρινες, Γκραντίτ (89′ Καουζάκ), Ντάνσο, Μεδίνα, Κλος, Ντουκουρέ, Φοφανά, Φρανκόφσκι (69′ Μασάδο), Σοτοκά (69′ Σαϊντ), Ντα Κόστα (81′ Ζαν), Καλιμουεντό (81′ Καναγκό)

Μονακό: Νούμπελ, Αγκιλάρ, Μπαντιασίλε, Ντισασί,, Ενρίκε (88′ Μαριπάν), Τσουαμενί, Φοφανά, Γκολόβιν (58′ Γκολόβιν), Βάντερσον (73′ Γιάκομπς), Φόλαντ, Μπεν Γεντέρ (88′ Ματαζό)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.