Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Εμπαπέ θα ανακοινώσει σύντομα την απόφασή του

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τόνισε πως έχει αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο και πως σύντομα θα προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις.

Ο Γάλλος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στο Παρίσι και τη Μαδρίτη. Αρχικά, τα ισπανικά δημοσιεύματα υπογράμμιζαν πως ο 23χρονος παίκτης έχει συμφωνήσει προφορικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως μετά την παρέμβαση του Εμίρη του Κατάρ, τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν. Οι Παριζιάνοι κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Εμπαπέ, με το “κλειδί” στην υπόθεση είναι τα δικαιώματα της εικόνας του παίκτη, τα οποία θέλει να κρατήσει. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ξεκαθαρίζει πως όλοι οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να παραχωρούν το 50% των δικαιωμάτων τους στην ομάδα. Αντιθέτως, η γαλλική ομάδα δεν έχει πρόβλημα να κρατήσει ο παίκτης το 100% των δικαιωμάτων του από διαφημίσεις και χορηγούς.

Ο Εμπαπέ δήλωσε για το μέλλον του: “Δεν μπορώ να πω κάτι για το μέλλον μου, αλλά θα το μάθετε σύντομα. Έχω πάρει την απόφασή μου. Θα ανακοινώσω επίσημα την απόφασή μου πριν την παρουσία μου στην Εθνική Γαλλίας στα ματς του Ιουνίου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.