Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν 3-1: Ανατροπή με “εκκωφαντικό” και ρέκορντμαν Εμπαπέ (hls)

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βάζει 2 γκολ, πιάνοντας τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων εποχών και να μοιράζει μία ασίστ, η Παρί Σεν Ζερμέν ανέτρεψε το σκορ και νίκησε 3-1 την σκληρή στο πρώτο μέρος Σεντ Ετιέν.

Παρά το γεγονός πως ο Ποτσετίνο ξεκίνησε τη μαγική τριάδα των Μέσι, Νείμάρ, Εμπαπέ, η Παρί ήταν νωθρή χωρίς φρεσκάδα και έμπνευση, με την Σεντ Ετιέν να το εκμεταλλεύεται και να προηγείται με τον Μπουάνγκα στο 16′.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Νορντέν δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Ντοναρούμα στο 25′, με τους γηπεδούχους να έχουν κατοχή πάνω από 70%, αλλά όχι και τον τρόπο να πατήσουν την περιοχή του Μπερναρντονί.

Κι ενώ όλα έδειχναν 0-1 για το ημίχρονο, στο 42′ ο Μέσι έπαιξε έξυπνα για τον Εμπαπέ στην περιοχή κι αυτός από πλάγια θέση νίκησε τον Μπερναρντονί για το 1-1 του ημιχρόνου.

Ο Ποτσετίνο επενέβη στο ματς έβγαλε το δεξί μπακ Κέρερ, γύρισε σε τριάδα στο κέντρο της άμυνας με τον Ντανίλο τρίτο στόπερ και άφησε όλη τη δεξιά πλευρά στον αριστεροπόδαρο Ντι Μαρία. όσο παράδοξο κι αν ακούγεται του βγήκε, καθώς σε 5 λεπτά η Παρί βρήκε 2 γκολ και τελείωσε το ματς.

Στο 47′ ο Μέσι χόρεψε τους αντιπάλους του και ο Εμπαπέ πλάσαρε για το 2-1 και 5 λεπτά αργότερα ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο αυτή τη στίγμη, σέρβιρε με το εξωτερικό στον Ντανίλο για το τελικό 3-1.

Η Σεντ Ετιέν δεν είχε κουράγιο επιστροφής και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 3 δοκάρια για τους γηπεδούχους. Στο 61′ ο Ντι Μαρία με απ’ ευθείας κόρνερ, στο 79′ ο βαρύς Νεϊμάρ και στο 3ο των ξαθυστερήσεων ο Βαϊνάλντουμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.