Μονπελιέ-Μονακό 3-2: Buzzer-beater με Μαβιντίντι (hls)

Με γκολ του Μαβιντίντι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Μονπελιέ νίκησε 3-2 την Μονακό και την προσπέρασε, πιάνοντας την Ρεν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Εντυπωσιακό ήταν το ματς στο Λα Μοσόν, με την Μονπελιέ να ξεκινά εμφατικά και να προηγείται 1-0 με τον Ουαχί στο 13′. Μπεν Γεντέρ και Ντιόπ είχαν τις δικές τους στιγμές για την Μονακό, αλλά ήταν οι γηπεδούχοι που βρήκαν ακόμη ένα γκολ, με τον Μαβιντίντι να πλασάρει στο 32′ για το 2-0.

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

2 λεπτά αργότερα η Μονακό μπήκε ξανά στο ματς όταν ο πρώτος της σκόρερ Μπεν Γεντέρ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Τσουαμενί και με το κεφάλι μείωσε. Ματαζό και Μαρτίνς άγγιξαν την ισοφάριση, αλλά οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1.

Το δεύτερο μέρος κυλούσε χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι το 80′, όταν το πλασέ του Μπεν Γεντέρ έφυγε άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Βάντερσον ισοφάρισε με καταπληκτικό γυριστό σουτ. Στο 88′ ο Γιοακίνι έχασε την ευκαιρία της αναμέτρησης όταν σε κενή εστία σούταρε άουτ, αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαβιντίντι εκμεταλλεύτηκε την καταπληκτική προσπάθεια του Κοσά, πάτησε περιοχή και έγραψε το 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.