Λιόν – Μαρσέιγ: Απολογήθηκε ο οπαδός που χτύπησε τον Παγιέ

Συγγνώμη στην απολογία του ζήτησε ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στον Ντμίτρι Παγιέ κατά τη διάρκεια του Λιόν - Μαρσείγ.

Μετανιωμένος για την πράξη του είναι ο οπαδός που πέταξε το μπουκάλι στο κεφάλι του Ντμίτρι Παγιέ. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο φίλαθλος ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει κάποιον ούτε στόχευε τον Γάλλο άσο.

«Πέταξα το αντικείμενο προς τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να θέλω να χτυπήσω τον Παγιέ. Το έκανα στο γενικότερο κλίμα ευφορίας. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παγιέ και την Λιόν. Πάω στο γήπεδο εδώ και 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι συνέβαινε στο κεφάλι μου. Δεν ήθελα να στοχεύσω τον Παγιέ. Στόχευα γύρω του, δεν ήθελα να τον χτυπήσω», είπε κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Θυμίζουμε ότι η αναμέτρηση μεταξύ Λιόν – Μαρσείγ διακόπηκε στο 4ο λεπτό, όταν ο Παγιέ προσπάθησε να εκτελέσει κόρνερ και ένας οπαδός από την κερκίδα πέταξε ένα μπουκάλι στο κεφάλι του. Ο παίκτης ύστερα από λίγο σηκώθηκε και αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Μάλιστα το παιχνίδι του γαλλικού πρωταθλήματος διακόπηκε ύστερα από δύο ώρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.