Εμπαπέ: Ο Λεονάρντο επιβεβαιώνει τις φήμες, άδικος ο τρόπος που λειτουργεί η Ρεάλ

Ο τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, επιβεβαίωσε πως ο Κιλιάν Μμπαπέ θέλει να φύγει από το Παρίσι, αλλά απέρριψαν την αρχική προσφορά της Ρεάλ ύψους 160 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτή η κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει ένα φαινόμενο ντόμινο στη μεταγραφική αγορά σε όλη την Ευρώπη, σε περίπτωση που ο ο Γάλλος επιθετικός καταφέρει να επιβάλει τη μεταγραφή του στη Μαδρίτη του Κάρλο Αντσελότι. Το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα λήγει τον Ιούνιο του 2022 και αρνείται να υπογράψει νέα συμφωνία, ακόμη και μετά την άφιξη του Λιονέλ Μέσι.

Ο Εμπαπέ θέλει να φύγει, είναι αρκετά σαφές”, δήλωσε ο Λεονάρντο στο RMC Sport. «Αν η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει μια προσφορά που πληροί τις προϋποθέσεις μας, τότε θα δούμε. Κάναμε δύο σημαντικές προσφορές για την επέκταση του συμβολαίου του. Η προσέγγιση της Ρεάλ φαίνεται να είναι μια στρατηγική για να μας κάνει να πούμε όχι, ώστε να δείξουν ότι προσπάθησαν και στη συνέχεια θα περιμένουν ένα χρόνο για να τον πάρουν δωρεάν. Η Ρεάλ Μαδρίτης συμπεριφέρεται έτσι τα τελευταία δύο χρόνια και δεν είναι δίκαιο, επικοινώνησε ακόμη και με τον ποδοσφαιριστή. Αυτό είναι απαράδεκτο και παράνομο».

Ο Λεονάρντο δεν επιβεβαίωσε ότι το ποσό που προσέφερε η Ρεάλ Μαδρίτης είναι 160 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δήλωσε ότι είναι περίπου εκεί.

Είναι λιγότερο από αυτό που πληρώσαμε για αυτόν και η προσφορά είναι πολύ μακριά από αυτό που εκπροσωπεί ο Κιλιάν σήμερα. Αν θέλει να φύγει, δεν θα τον κρατήσουμε πίσω, αλλά πρέπει να φύγει υπό τους δικούς μας όρους. Ο Κιλιάν πάντα υποσχόταν ότι δεν θα έφευγε από το κλαμπ δωρεάν ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.