Ρεάλ Μαδρίτης: Έχει πλάνο για να πυροδοτήσει το «μπαμ» με Εμπαπέ

Η Ρεάλ Μαδρίτης καιροφυλακτεί και όπως αναφέρουν Μέσα της Ευρώπης θα περιμένει τον Ιανουάριο προκειμένου να πάρει ως ελεύθερο τον Κιλιάν Εμπαπέ, υπογράφοντας μαζί του προσύμφωνο που θα τεθεί σε ισχύ στα τέλη του Ιουνίου του 2022.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι το πιο «hot» όνομα την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Μπορεί να συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως το μέλλον του φαίνεται ότι θα είναι μακριά από το Παρίσι.

Για την ακρίβεια σε μία άλλη χώρα, γειτονική. Ο λόγος για την Ισπανία και τη Μαδρίτη, με τις φήμες να «φουντώνουν» τα τελευταία 24ώρα.

Η Ρεάλ εκτός από τον Αλάμπα δεν έκανε άλλη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι και υπάρχει λόγος για αυτό. Τα οικονομικά προβλήματα φυσικά που ταλανίζουν τον σύλλογο της Μαδρίτης. Αλλά και κάτι ακόμα. Αυτό έχει να κάνει με τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος τον Ιούνιο του 2022 θα μείνει ελεύθερος από την Παρί και αποτελεί διακαή πόθο των «μερένγκες».

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η «Βασίλισσα» θα κάνει την κίνηση της όταν μπει το νέο έτος, για να υπογράψει προσύμφωνο με τον Κιλιάν Μπαπέ και όταν τελειώσει το συμβόλαιό του του με την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέλη Ιουνίου του 2022, να τον κάνει δικό της ως ελεύθερο!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.