ΠΣΖ: Μιλάει με Ζιντάν

Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Παρί Σεν Ζερμέν άρχισε να συζητά με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι φήμες περί αποχώρησης του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν σταματούν και παρά τις διαβεβαιώσεις του αθλητικού διευθυντή Λεονάρντο, ο Αργεντινός προπονητής φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή στην Τότεναμ.

Οι Γάλλοι όπως αναφέρουν μέσα ενημέρωσης στην χώρα άρχισαν να συζητούν με τον Ζινεντίν Ζιντάν για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Η προετοιμασία της Παρί αρχίζει στις 5 Ιουλίου και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα αλλάξει ξανά προπονητή.

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Τότεναμ έχει κάνει ήδη πρόταση να εξαγοράσει το συμβόλαιο του Ποτσετίνο για τα επόμενα δύο χρόνια και για αυτό η Παρί ετοιμάζει πολυετές συμβόλαιο για τον Ζιζού με τεράστιο μεταγραφικό μπάτζετ. Ο Γάλλος προπονητής φημολογείται ότι θα εισπράττει δέκα εκατομμύρια Ευρώ τον χρόνο. Μένει να μάθουμε αν αυτό θα είναι αρκετό για να ξεχάσει ένας Μαρσεγέζος τις ρίζες του για να προτιμήσει τα χρήματα της Παρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.