Στη λίστα της Παρί και ο Καμπάιγ

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Γιοχάν Καμπάιγ της Νιούκασλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται ο Γιοχάν Καμπάιγ της Νιούκασλ, εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, οι πρωτευουσιάνοι έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου και το όνομα του Γάλλου παίκτης της αγγλικής ομάδας, έχει ενταχθεί στη σχετική λίστα. Ο Λοράν Μπλαν αναζητεί έναν μέσο, που θα του προσφέρει άμεσα λύσεις και ο Καμπάιγ φαντάζει ως την ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.

Ο παίκτης από την πλευρά του, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να παραμείνει στην αγγλική ομάδα, τουλάχιστον έως το τέλος της σεζόν, όμως στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Champions League με τους Παριζιάνους, φαίνεται να ξανασκέφτεται αυτή την απόφαση. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι Γάλλοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, εφόσον αυτό κριθεί σκόπιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.