Ήττα με το μυαλό στο… Άνφιλντ (video)

Με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και έχοντας ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 2-0 στο Βίγο από τη Θέλτα, με άπαντες στο μπλαουγράνα στρατόπεδο να σκέφτονται τη ρεβάνς του "Άνφιλντ".

Με πάρα πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της και έχοντας ήδη εξασφαλίσει το πρωτάθλημα, η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε 2-0 στο Βίγο από τη Θέλτα, με άπαντες στο μπλαουγράνα στρατόπεδο να σκέφτονται τη ρεβάνς του “Άνφιλντ”. 

Άλμπα, Μέσι, Πικέ, Ρομπέρτο, Σουάρες και Τερ Στέγκεν, έμειναν εκτός αποστολής από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ επίσης ξεκουράστηκαν οι Μπουσκέτς και Ράκιτιτς λόγω καρτών. 

Ο Γκόμες στο 67′ και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άσπας στο 88′, διαμόρφωσαν το τελικό 2-0, με τη Θέλτα να φτάνει τους 40 βαθμούς και να παίρνει μεγάλη ανάσα σχετικά με την παραμονή της, αφού με ματς περισσότερο, απέχει 5 πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, κι ενώ της απομένουν δύο ακόμα αγώνες. 

Στους 83 βαθμούς έμεινε η Μπαρτσελόνα που γνώρισε την 3η ήττα της σε 36 ματς, και σκέφτεται μόνο τη ρεβάνς του 3-0, την Τρίτη το βράδυ στο Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ…



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.