Μαρτίνο και επίσημα

Habemus "Tata" έγραφε η Καταλανική Sport και πλέον ο Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνo» είναι και επίσημα προπονητής της Μπαρτσελόνα.

Habemus “Tata” έγραφε η Καταλανική Sport και πλέον ο Χεράρδο «Τάτα» Μαρτίνo» είναι και επίσημα προπονητής της Μπαρτσελόνα.
Η διοίκηση των Μπλαουγκράνα ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Αργεντινό τεχνικό και όπως ανακοίνωσε επίσημα, ο Μαρτίνο θα αναλάβει τις τύχες της Μπάρτσα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μαρτίνο ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1998 από την  Μπράουν ντε Αρεσίφες και η Μπαρτσελόνα θα αποτελέσει την δέκατη ομάδα της προπονητικής του καριέρας. Πέρσι κατέκτησε τον τίτλο στην Αργεντινή με την Νιούελς Ολντ Μπόις, ενώ από το 2006 έως το 2011 κάθισε στον πάγκο της εθνικής Παραγουάης με την οποία έφτασε έως τα προημιτελικά του Μουντιάλ της Ν. Αφρικής το 2010.

Ο «Τάτα», όπως είναι το παρατσούκλι του, γίνεται ο τέταρτος Αργεντινός προπονητής στην ιστορία της Μπαρτσελόνα μετά τους Ρόκε Όλσεν, Ελένιο Ερέρα και Σέζαρ Λουίς Μενότι. Για τον Μαρτίνο είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος -κατά πολλούς- εισηγήθηκε στη διοίκηση της ομάδας της Βαρκελώνης την πρόσληψή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.